ZV Voerendaal

Nieuws

Voorpagina Archief

Mosaquatrofee 2013

Mosaquatrofee 2013

4 november 2013 - Zaterdag 2 november 2013 streed een kleine groep, in Voerendaal trainende zwemmers en zwemsters, om de Mosaquatrofee in Gulpen. Ondanks het late tijdstip van deze wedstrijd was de groep ontzettend gemotiveerd en sneuvelden er vele persoonlijke records!

Kiki Offermanns (2006), de jongste zwemster van de groep, liet een enorme progressie zien in haar zwemmen. Dit werd direct beloond met twee super tijden op zowel de 25 vrije slag als de 25 rug!

In de categorie meisjes junioren 1 el. schitterden Janine Ubags (2004) en Kris Offermanns (2002). Kris zwom twee keer een dikke PR en sleepte daarmee een 1e (25 school) en 2e plaats (25 rug) in de wacht. Janine spurtte razendsnel naar de overkant van het zwembad wat werd beloond met twee keer een nieuwe PR: van maarliefst 6 (25 school) en 5 (25 rug) seconden!!

Aaron Cuvelier maakte zijn wedstrijddebuut in Gulpen, en hoe!! Een fantastisch 50 vrije slag en 50 school waarin hij enkele concurrenten verraste! Bij de meisje vertegenwoordigde Bo Offermanns de vereniging op de 50 school en vrije slag. Met een toptijd op de 50 school en een PR van maarliefst 9 seconden op de vrije slag een absoluut geslaagde wedstrijd voor Bo.

Darik Vogely kwam voor het eerst aan de start op een 50 meter nummer. Met een flitsende eerste baan kwam er een super tijd op het scorebord. Jammer genoeg ging het rugslag keerpunt op de tweede afstand niet helemaal goed, maar de razend snelle tijd maakt veel goed!

Kortom, een super prestatie van alle zwemmers welke werd beloond met een 6e plaats in het verenigingsklassement! Druk op onderstaande afbeelding om het fotoalbum te bekijken.

Mosaquatrofee 2013 November 2