ZV Voerendaal

Nieuws

Voorpagina Archief

Miniorenwedstrijd deel 1

Miniorenwedstrijd deel 1

28 oktober 2013 - Zondag 27 oktober 2013 werd de eerste miniorenwedstrijd van het seizoen gezwommen in zwembad de Bronspot te Brunssum. Drie in Voerendaal trainende zwemsters namen deel aan deze wedstrijd en zette prachtige prestaties neer!

De jongste van de drie, Janine Ubaghs, kwam in actie in de categorie meisjes minioren 4. Voor Janine was dit haar eerste miniorenwedstrijd, maar dit was niet te zien en zij had dan ook geen probleem om de andere meisjes in haar jaargang bij the houden. Dit resulteerde in 2 prachtige tijden op de 100 school en 50 vlinder! Super gezwommen.

Eveneens schitterende tijden werden gezwommen door Kris Offermanns! Haar eerste afstand (100 schoolslag) ging razendsnel en werd beloond met een schitterende zilveren medaille. Vervolgens was Kris niet meer te stoppen en sleepte zowel op de 100 vrije slag als de 100 rug zilveren medailles in de wacht. Fantastisch gezwommen!

Bo Offermanns kwam voor het eerst aan de start op een 200 meter nummer. Super spannend maar hier was niks van te merken. Op de 200 vrije slag tikte ze aan in 3.13.65, een heel mooie prestatie. Vervolgens liet Bo een zeer mooi opgebouwde race zien op de 200 school welke beloond werd met een fantastische tijd (3.41.33)! Absoluut fantastisch gezwommen!

Kortom, fantastische prestaties van deze jonge zwemsters en een mooie zwemdag voor ZV Voerendaal!