ZV Voerendaal

Nieuws

Voorpagina Archief

Penta-wedstrijd 4

Penta-wedstrijd 4

11 mei 2014 - Op Moederdag namen enkele zwemmers vanuit Voerendaal deel aan de vierde penta wedstrijd van dit seizoen. De wedstrijd werd gezwommen in zwembad De Polfermolen te Valkenburg.

Darik Vogely zwom in 23.07 de 25 meter rugslag, dit betekende een nieuw persoonlijk record. Daarnaast zwom Darik een zeer sterke 25 vlinder in een tijd van 27 seconden.
Aaron Cuvelier wist op de 50 meter vrije slag een nieuw persoonlijk record neer te zetten met een tijd van 36.23! Op de 50 meter rugslag zwom Aaron 45.86 dat ook een PR is.
Fay Boersma zwom op de 100 meter vrije slag met een tijd van 1:29.00 naar een nieuw persoonlijk record. Ook op de 50 rug wist Fay haar beste tijd te verslaan door aan te tikken in 46.87!

Als afsluiter van de wedstrijd gingen nog Voerendaalse zwemmers van start in verschillende estafettes, ook hier werd uitstekend gezwommen!

Een prachtige afsluiting van dit penta-seizoen. Volgend seizoen gaan we gewoon verder waar we nu zijn gebleven, toptijden neerzetten! Wij willen alle officials, ploegbegleiding, trainers en supporters bedanken voor hun inzet dit seizoen, zonder jullie waren deze top prestaties niet mogelijk.

Bedankt en tot volgend seizoen!

Zwemvereniging Voerendaal op de laatste penta wedstrijd van het seizoen 2013 - 2014
Klik op de foto om bij het foto-album van deze wedstrijd uit te komen


Het estafette-team dat van start ging op de laatste estafette van dit seizoen